Perioada de realizare: 20 decembrie 2019 – 25 ianuarie 2020 

Proiectul este implementat de consorțiul de organizaţiiSolidarity Fund PL în Moldova, AO EcoContact, AO Ecospectr și AO Moștenitorii, este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii” și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei.  

Misiunea proiectului constă în consolidarea dezvoltării locale pe ambele maluri ale râului Nistru, prin îmbunătăţirea abilităților cetățenilor activi din regiune, cofinanțarea proiectelor de dezvoltare locală realizate în colaborare cu partenerii locali. În proiect sunt implicați reprezentanți ai 42 de comunități de pe ambele maluri ale Nistrului, dintre care 30 de comunități sunt beneficiare ale schemei de grant. 

În cadrul proiectului Acces pentru succes” este elaborat un Studiu privind colaborarea inter-sectorială și inter-municipală, bazat pe experiența acumulată în cadrul proiectului, care urmează fi machetat și imprimat. În acest context, echipa de implementare solicită oferte de preț pentru servicii de design grafic, machetare și imprimare.  

Aici puteți găsi termenii de referință pentru solicitarea serviciilor de machetare, design și imprimare. 

Dosarul va cuprinde următoarele documente:  

  • Ofertă financiară în MDL (Notă: Serviciile solicitate vor fi livrate la cota TVA 0%, conform Hotărârii Guvernului nr. 131 din 07.03.2017, Anexa 1, p. 293); 
  • Oferta financiară trebuie să includă costurile pentru fiecare produs separat, inclusiv modificările; 
  • Copia certificatului de înregistrare a companiei (va fi solicitată de la compania selectată 
  • Portofoliul companiei (exemple ale materialelor similare executate anterior); 
  • Datele de contact ale companiei, inclusiv persoana de contact/responsabilă 

Companiile interesate pot trimite dosarul până la data de 27 noiembrie 2019, ora 23.59, la adresa electronică: a2s@vox.md, cu subiectul mesajului – Servicii de machetare și imprimare.