Apelul de propuneri în cadrul Fondului Granturilor Mici 2020, ediția Acces pentru Succes+ (A2S+), lansat de către Solidarity Fund PL în Moldova, cu suportul Polish Aid, anunță rezultatele finale ale selecției parteneriatelor ce vor sprijini direcția de dezvoltare Consolidarea încrederii dintre comunități și stabilirea relațiilor de cooperare dintre ambele maluri ale Nistrului, prin continuarea acțiunilor implementate în cadrul proiectului A2S.

Astfel, în urma unui proces complex de evaluare și analiză, dintre cele șapte (7) dosare recepționate, au fost selectate cinci (5) parteneriate care vin cu idei inovative de îmbunătățire și modernizare a infrastructurii și consolidare a relațiilor inter-comunitare.

Amintim că A2S+ are drept scop susținerea partenerilor locali de pe ambele maluri ale Nistrului pentru consolidarea cooperării și încrederii, prin asigurarea sustenabilității parteneriatelor create și dezvoltate în cadrul proiectului A2S, pentru dezvoltarea locală.

Bugetul solicitat al proiectului este de 450 000, 00 MDL. Rezultatele finale le găsiți aici.

Dacă doriți să obțineți informații suplimentare referitor la rezultatele finale ale apelului de propuneri FGM 2020, ediția A2S+, și argumentarea rezultatelor, vă rugăm să transmiteți o solicitare sau un mesaj la adresa ana.chihai@solidarityfund.md.

Apelul de propuneri este implementat în cadrul Fondului de Granturi Mici, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.