Pe 12 aprilie curent, la Chișinău, s-a desfășurat training-ul „Întocmirea raportului narativ și financiar intermediar” pentru reprezentanții a 15 proiecte de parteneriat din cadrul schemei de grant a proiectului „Acces pentru succes”.


La câteva luni de la lansarea proiectelor de parteneriat, reprezentanții comunităților beneficiare ale schemei de grant s-au întâlnit pentru a discuta despre etapele și modalitățile de raportare. Coordonatorii proiectului „Acces pentru succes” i-au familiarizat pe cei 50 de participanți de pe ambele maluri ale Nistrului cu regulile de raportare narativă și financiară și documentele confirmative necesare pentru justificarea activităților desfășurate.


Conform regulamentului, partenerii de pe ambele maluri ale Nistrului în cadrul proiectelor pe care le dezvoltă, vor elabora rapoarte narative și financiare consolidate. Astfel, această activitate comună va facilita consolidarea relațiilor de parteneriat stabilite.

Proiectul „Acces pentru succes” este implementat de consorțiul de organizaţii: Solidarity Fund PL în Moldova, AO EcoContact, AO Ecospectr și AO Moștenitorii, este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii” și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei