Locuitorii satului Ofatinți, r-l Rîbnița, stabilesc accesul pentru succes prin dezvoltarea fizică și modului sănătos de viață. Iar drept inspirație pentru asemenea schimbări servește noul echipament sportiv, instalat pe stadionul satului.

În weekend-ul anterior a fost celebrată Sărbătoarea Modului Sănătos de Viață, dar și deschiderea oficială a terenului amenajat în cadrul proiectului. Această zi se deosebea nu doar prin vremea bună și timp însorit, dar și prin întruniri frumoase cu oaspeți binevoitori – partenerii de proiect și de competiții sportive din satul Sîrcova, echipa de antrenori pentru pregătirea sportivă din or. Rîbnița, deputați, voluntarii care au participat la amenajarea spațiului, reprezentanții Solidarity Fund PL în Moldova din or. Chișinău și alți oaspeți și locuitori ai satului.

Odată cu finalizarea evenimentelor cultural-sportive, cu analizarea rezultatelor competițiilor și premierea învingătorilor, toți oaspeții evenimentului au servit din cea mai gustoasă uha (supă de pește), gătită și organizată de către voluntarii administrația satului. A fost o sărbătoare pe cinste!

Proiectul „Acces pentru succes: parteneriate pentru dezvoltare comunitară durabilă” este implementat de către Consorțiul de organizații: Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu AO „Eco-Contact”, ОО „Ecospectr” și AO „Moștenitorii” și finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii” și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Poloniei, în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei.